', 'auto'); ga('require', 'ec'); ga('send', 'pageview'); $(window).load(function(){ $('.addtocartbutton').click(function() { var d = $(this).data('options'); var id = d[0].product_id; var name = d[0].name; var promoPrice = d[0].promoPrice; var price = d[0].price; var quantity = d[0].inventory; if (promoPrice == 'undefined') { var theprice = price; } else { var theprice = promoPrice; } ga('ec:addProduct',{ 'id': id, 'name': name, 'price': price, 'quantity': quantity }); ga('ec:setAction', 'add'); ga('send', 'event', 'enhanced ecommerce', 'button click', 'add to Cart'); }); });
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF

TörténetünkA Lúd Labor kortárs papírbolt és a Papetri paperworks könykötőműhely rövid története:

Kicsit a Papetriről:

A Papetri paperworks 2012-ben alakult pici élmény vállalkozás, igazi klasszikus értelemben vett manufaktúra, ami papír termékek tervezésével, illusztrálásával és gyártásával foglalkozik. A slow design keveredik itt a ’low tech’ eszköztárával, minden tárgy kézi erővel készül, kis szériás kivitelben, az alapanyagok kizárólag fenntartható forrásokból származnak. Az illusztrációk és a tartalmak Mónus Mimi építőművész nevéhez kötődnek a maguk kicsit szürreális, nem ritkán építészeti világukkal.

Image 1


Kicsit a 2B Galériáról:

A 2B Galériat 2002-ben alapították a Böröcz testvérek. Témák, melyek köré kiállításaik leggyakrabban szerveződnek: emlékezet, zsidóság, holokauszt, identitás, kisebbségek, művészcsaládok. Programjaikkal korlátokat bontanak le, szokatlan fénytörésbe helyezve tradíciót és történelmi eseményeket. Vallják, hogy a kultúra fejlődésének egyik útja a műfajok közti átjárás megteremtésében, a művészetek és a tudományok határterületein létrejövő újszerű kísérletek integrálásában rejlik. Akit mélyebben érdekel a galéria ezen a weboldalon böngészhet tovább: http://2b-org.hu/

Image 1

A 2B és a Papetri összefonódása, azaz a Lúd Labor:

A Lúd Labor a Papetri Paperworks és a 2B+ együttműködésében indult el 2019 márciusában. Fő csapásiránya a papír és írószer, de az alapítók meglehetősen nyitott szemléletéről árulkodik a sok-sok kiegészítő tárgy és műalkotás, ami szintén megtalálható a Klauzál utcai boltban.

A Lúd Labor hátsó helyiségében könyvkötő műhely működik, bepillantást engedve a kézzel varrott Papetri albumok és kalendáriumok készítésének munkafolyamatába. A Lúd Labor fontos feladatának tekinteti a tudásmegosztást, ezért rendszeresen szervez workshopokat, ahol a résztvevők megismerhetik a tradicionális grafikai és könyvkötészeti technikákat.

De miért pont Lúd Labor? Névválasztásuk lokális kötődésű. A környéken egykor élt zsidó baromfi és tollkereskedőkre emlékeznek vele. A zsidók egyik gúnyneve így szólt: libások.

Image 3

A képet Csudai Sándor készítette

Image 6

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data