TOP termékek

Egyedi, különleges papír termékek széles tárháza magyar és külföldi tervezőktől.
A Papetri paperworks termékei nálunk készülnek kézi könyvkötő műhelyünkben.

Kövess minket friss hírekért az instagramon!

Papetri fotóalbumok és rajzkönyvek, esküvői emlékkönyvek, esküvői fotóalbumok

A vastag 200 grammos belső papírnak köszönhetően minden fotóalbumunk kiválóan alkalmas rajzkönyvnek, vázlatkönyvnek, sketchbooknak is.

A Papetri fotóalbumok kétféle csoportját találhatjátok meg itt: az egyik univerzális, minden alkalomra és felhasználásra szolgáló vastag lapos naplók, a másik kategórában viszont átlalatok elnevezhető perszonalizálható, egyedi könyveket találhattok. Legyen az alkalom esküvő, születésnap, babaszületés, bármi, mi azt írjuk rájuk, amit ti szeretnétek. Használhatjátok őket, babanaplónak, esküvői emlékkönyvnek, esküvői fotóalbumnak, születésnapi ajándéknak, vagy csak úgy magatoknak.

A fotóalbumok, vendégkönyvek és emlékkönyvek a legcsodálatosabb módjai életeseményeink megörökítésének. A Lúd Laborban található Papetri műhelyben kézzel készült albumaink valódi különlegességek, kiváló minőségű, tartós anyagokból készülnek, így évek múlva is gyönyörűen mutatnak majd. Fontos róluk elmondani, hogy ezek az albumok a gondos kézi munkának köszönhetően síkra nyithatóak, strapabíróak, színtartóak is. A Lúd Laborban megtalálható fotóalbumok, fotókönyvek, vendég és emlékkönyvek egyedi megjelenésükkel és különleges minőségükkel bármilyen alkalomra kiváló ajándékok is lehetnek.