TOP termékek

Egyedi, különleges papír termékek széles tárháza magyar és külföldi tervezőktől.
A Papetri paperworks termékei nálunk készülnek kézi könyvkötő műhelyünkben.

Kövess minket friss hírekért az instagramon!

matrica

A Lúd Labor igazi paradicsom a matricák szerelmeseinek. A nálunk kapható öntapadós matricák túlnyomó részét magunk tervezzük és gyártjuk, ragaszthatod őket  bullet journal-be, naptárba, füzetbe de igazából bármit dekorálhatsz velük, amit csak szeretnél. Jó tudnod, hogy a Papetri öntapadós matricák mindegyike vízálló matrica is. 

Az öntapadós matricák előnye, hogy könnyen felragaszthatod őket bármilyen sima felületre, így például műanyagra, fémre, üvegre vagy fára. Érdemes kiemelni, hogy kapható nálunk számtalan fűszercímke a fűszernövények szerelmeseinek, befőzőcímke vagy másnéven befőttesüveg címke, amelyekkel egyszerűbbé és átláthatóbbá teheted a háztartásodban használt élelmiszerek tárolását. És itt jön a képbe, hogy miért jó, ha egy matrica egyben vízálló matrica. Mosogasd el a befőttes üveget kézzel vagy tedd be a mosogatógépbe akárhányszor: a vízálló matricák soha nem fognak lekopni.  

Ha vidámabbá varázsolnád a mindennapjaidat vagy rendszert teremtenél a teendőidben ne habozz, válaszd ki hozzá nálunk a megfelelő matricádat!