TOP termékek

Egyedi, különleges papír termékek széles tárháza magyar és külföldi tervezőktől.
A Papetri paperworks termékei nálunk készülnek kézi könyvkötő műhelyünkben.

Kövess minket friss hírekért az instagramon!

Papetri tervező - dátumozatlan Papetri határidőnaplók

De mi is az a Papetri tervező?

A válasz nagyon egyszerű, egy olyan határidőnapló, amiben nincs dátum. De ez miért is jó? Mert akkor kezdhetitek el, amikor csak akarjátok, akár heteket, hónapokat is kihagyhattok belőle, de akár folyamatosan is használhatjátok. A Papetri tervezőbe nektek kell beírni, vagy bematricázni a dátumot. Ez maximális rugalmasságot ad időben, ma, vagy akár 10 év múlva is elkezdhető.
Minden naplónk két nyelvű angol és magyar, így a Papetri tervező mellett a Papetri planner kifejezés is helytálló. Bátran ajándékozhatjuk külföldi ismerőseinknek is.
Itt kétféle verziót is megtalálhattok, az asztali tervezőktől kezdve a könyv formátumú, táskában hordozható verzióig, mindent. A kivitelezés sokfélesége, alkalmazkodik a felhasználói igényekhez. Kérjétek a Papetri tervezőt asztalra, puha vagy keményfedeles verzióban, gumival vagy gumi nélkül.

Minden termékünk kézzel és szeretettel készül a Lúd Laborban, a Papetri paperworks műhelyboltában, ahol személyesen is megvásárolható.

Dátumozott Papetri naptárak, Papetri határidőnaplók minden évben szeptemberben jelennek meg, és egészen január végéig beszerezhetők.

A Papetri tervező, alternatívát nyújthat azoknak akik szeretik az időbeli rugalmasságot. Így Papetri határiőnapló, Papetri naptár helyett bátran lehet választani a dátum nélküli Papetri tervezőt is.
Dátumozott Papetri naptárak, Papetri határidőnaplók minden évben szeptemberben jelennek meg, és egészen január végéig beszerezhetők.

Papetri naptár, Papetri határidőnapló, Papetri tervező, Papetri planner