TOP termékek

Kövess minket friss hírekért az instagramon!

ISKOLAKEZDŐ AJÁNDÉKOK

Az itt található termékek augusztus 30-ától lesznek láthatóak!

Iskolakezdés ajándékokkal a Lúd Laborban Tímea Kitti Illustration-el 2023. 08. 31-én!

Idén már sokadjára rendezzük meg iskolakezdő akciónkat a Lúdban. Minden évben hívünk vendéget, aki egy napra átveszi tőlünk a boltot, aki velünk és helyettünk beszélget majd veletek, kasszázik, kinyit és bezár majd, mint egy igazi jó kisbolt tulajdonos! Egy napra Tímea Kittié a Lúd, aki nemcsak magával de ajándékokkal is készül!


Mi várható augusztus 31-én, csütörtökön? Íme:


- 10% kedvezmény minden termékünkre a személyesen hozzánk látogatóknak
- 10% kedvezmény a webshopunkban a következő kuponkóddal LIBASULI ( kedvezményt fizetésnél lehet érvényesíteni, ott kell majd beírni a kuponkódot, ami egyből érvényesíti a kedvezményt.)
- ajándék szokáskövető, hozzáillő matricákkal Tímea Kitti Illustration-től
- ajándék névreszóló füzetcímkék, amiből idén is két féle készült, egy fiúknak és egy lányoknak. A címkéket a helyszínen készítjük, és azt írunk rá, amit csak szeretnétek!
- ajándék órarendünk is van, hogy rendezetten induljon a suli!


Aki nem tud személyesen jelen lenni nálunk, az se bánkódjon, a webshopban is elérhető lesz minden ajándék. Aki a weboldalon szeretne részt venni az eseményen annak a következőket kell tennie:


Látogassátok meg a ludlabor.com - ot. Az ajándékokat a Termékek / Iskolakezdő ajándékok menüpont alatt találjátok ( két féle füzetcímke + szokáskövető) Itt meg tudjátok majd adni, hogy milyen neveket írjunk a címkékre. Fizetésnél pedig használjátok a LIBASULI kuponkódot, és kaptok 10% kedvezményt a végösszegből!
Aki lemarad, annak hosszútávon viszont megmarad letölthető formában Tímea Kitti Illustration szokáskövetője, amit ezen a linken érhettek el:
https://ludlabor.com/spg/973264/nyomtathato-tervezo-lapok
Ne feledjétek, találkozunk augusztus 31-én a Lúd Laborban! 10-től 6-ig várunk benneteket Tímea Kittivel!

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft