Nyári online bevásárlás 10% automatikus kedvezménnyel a Lúd Laborb webáruházban, július 29. és augusztus 1. között minden vásárlásra!
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF

Penco Permanent Writer // 5 db-os alkoholos tűfilc készlet alapszínekkel

4,900.00 HUF

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    

Japánban tervezett és gyártott, Penco márkájú alkoholos tűfilc készlet alapszínekben. A különös igényességgel tervezett, háromszög keresztmetszetű doboz öt különböző színű filctollat tartalmaz: fekete, sötétkék, piros, sárga és zöld.

A tinta alkoholbázisú, a tollak hossza 13,3 cm. A fictoll háza műanyag. A különleges tinta miatt, fotókon és washi szalagon is használhatjuk.
Sokoldalúan használható, írásra, rajzolásra, különböző sima felületekre.Japánban tervezett és gyártott, Penco márkájú alkoholos tűfilc készlet alapszínekben. A különös igényességgel tervezett, háromszög keresztmetszetű doboz öt különböző színű filctollat tartalmaz: fekete, sötétkék, piros, sárga és zöld.A tinta alkoholbázisú, a tollak hossza 13,3 cm. A fictoll háza műanyag. A különleges tinta miatt, fotókon és washi szalagon is használhatjuk.Sokoldalúan használható, írásra, rajzolásra, különböző sima felületekre.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data