delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF

PAPETRI planner nature // színes dátumozatlan okos naptár // gyapot mintával, puha vagy kemény borítóval

7,990.00 HUF

Hozzáadás a kedvencekhez    

2020-ban a Papetri minden tervezője megújul. Az új, csúcs minőségű nyomdatechnológiával nyomott tervezők belső nyomatai is vízállóak, a különbség önmagáért beszél. A dátumozatlan öröknaptár, bármikor elkezdhető, vagy félbehagyható. Ideális azoknak, akik nem feltétlen januárban kezdik az évet, diákoknak, tanároknak is. Külön kérésre tanároknak névsoros, osztályozós listával is tudjuk bővíteni. Ajándék hónapos és dekor matrica készlet is jár hozzá.

A napló egy évre elegendő heti, havi és pénzügyi tervezőt tartalmaz. A könyv síkra nyitható, vagy akár 360 fokban is kifordítható, a ragasztómentes kézi kötés miatt.

Tartalom:

- céljaim

- kívánságaim

- dátumozatlan havi tervező, teendős listával, jegyzet résszel, kívánságokkal, szülinap vezetővel

- pénzügyi tervező

- dátumozatlan heti tervező, jegyzetrésszel

- fontos információk

- fontos telefonszámok

- órarendek

- zenék, filmek, könyvek

- 12 fontos dolog

- pontrácsos jegyzetoldalak

- 4 ív 9,5x14cm-es matrica lap, hónap jelölőnek, és dekorációnak

Paraméterek:

borító anyag: 300g/sqm enduro ice áttetsző karton, FSC prémium minőség puha fedeles esetén
kemény borító esetén, digitálisan nyomott 120 grammos papírral és védő fóliával is bevont, vastag könyvkötő lemez

borító grafika: Mónus Mimi, Papetri alapító

belív: 90g/sqm pergraphica natural white 90g/sqm FSC prémium minőségű papír

oldalszám: 200 oldal

belső illusztrációk, csak az elválasztó oldalaknál találhatóak, a napló belül is színes, ajándék papír alapú matrica készlettel

A Papetri könyvek a kézzel készülnek Budapesten Klauzál utcai műhely boltunkban, a Lúd Laborban.2020-ban a Papetri minden tervezője megújul. Az új, csúcs minőségű nyomdatechnológiával nyomott tervezők belső nyomatai is vízállóak, a különbség önmagáért beszél. A dátumozatlan öröknaptár, bármikor elkezdhető, vagy félbehagyható. Ideális azoknak, akik nem feltétlen januárban kezdik az évet, diákoknak, tanároknak is. Külön kérésre tanároknak névsoros, osztályozós listával is tudjuk bővíteni. Ajándék hónapos és dekor matrica készlet is jár hozzá.A napló egy évre elegendő heti, havi és pénzügyi tervezőt tartalmaz. A könyv síkra nyitható, vagy akár 360 fokban is kifordítható, a ragasztómentes kézi kötés miatt.Tartalom:- céljaim- kívánságaim- dátumozatlan havi tervező, teendős listával, jegyzet résszel, kívánságokkal, szülinap vezetővel- pénzügyi tervező- dátumozatlan heti tervező, jegyzetrésszel- fontos információk- fontos telefonszámok- órarendek- zenék, filmek, könyvek- 12 fontos dolog- pontrácsos jegyzetoldalak- 4 ív 9,5x14cm-es matrica lap, hónap jelölőnek, és dekorációnakParaméterek:borító anyag: 300g/sqm enduro ice áttetsző karton, FSC prémium minőség puha fedeles eseténkemény borító esetén, digitálisan nyomott 120 grammos papírral és védő fóliával is bevont, vastag könyvkötő lemezborító grafika: Mónus Mimi, Papetri alapítóbelív: 90g/sqm pergraphica natural white 90g/sqm FSC prémium minőségű papíroldalszám: 200 oldalbelső illusztrációk, csak az elválasztó oldalaknál találhatóak, a napló belül is színes, ajándék papír alapú matrica készlettelA Papetri könyvek a kézzel készülnek Budapesten Klauzál utcai műhely boltunkban, a Lúd Laborban.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data