delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF

PAPETRI // Fotóalbum - rajzkönyv // kézi kötésű fekete és világos lapokkal // sötét padlizsán mintával

5,500.00 HUF

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    

23 x 12 cm-es vagy 22x22 cm-es, 60 lapos, 120 oldalas, keményfedeles könyv, vastag 200 g/sqm-es Crush Corn prémium, kukorica rostból újrahasznosított papírral és Color Style Smooth Black 180 g/sqm fekete papírral. A belső lapok kiválóan alkalmasak festésre, rajzolásra, de fotóalbumnak is. A kézi, ragasztómentes kötés miatt síkra nyitható, vagy akár ki is fordítható. A borító anyag kemény könyvkötő lemez, digitálisan nyomott papírral bevonva, műanyag védőfóliával ellátva. Ha fotóalbumként használjuk, a fotókat képsarokkal, kétoldalú ragasztóval, stiftes ragasztóval, vagy bármilyen ragasztószallaggal rögzíthetjük.
48 világos oldallal és 72 fekete oldallal ellátva.

Termékeinket kézzel készítjük, alapanyagainkat ellenőrzött forrásból szerezzük, grafiákinkat magunk tervezzük, termékeinket pedig magunk is használjuk.

Ajánlott anyagok rajzoláshoz, festéshez:
- vízbázisú festékekhez (pl.: tempera, anilin, ecoline, aquarell, akril, stb...)
- vízbázisú és alkoholos markerekhez, filctollakhoz a világos lapokon
- színes és grafit ceruzához, bármilyen keménységben
- pitt krétához és olajpasztelhez, a sötét lapokon is
- rajzszénhez, por pasztell krétához
23 x 12 cm-es vagy 22x22 cm-es, 60 lapos, 120 oldalas, keményfedeles könyv, vastag 200 g/sqm-es Crush Corn prémium, kukorica rostból újrahasznosított papírral és Color Style Smooth Black 180 g/sqm fekete papírral. A belső lapok kiválóan alkalmasak festésre, rajzolásra, de fotóalbumnak is. A kézi, ragasztómentes kötés miatt síkra nyitható, vagy akár ki is fordítható. A borító anyag kemény könyvkötő lemez, digitálisan nyomott papírral bevonva, műanyag védőfóliával ellátva. Ha fotóalbumként használjuk, a fotókat képsarokkal, kétoldalú ragasztóval, stiftes ragasztóval, vagy bármilyen ragasztószallaggal rögzíthetjük.48 világos oldallal és 72 fekete oldallal ellátva.Termékeinket kézzel készítjük, alapanyagainkat ellenőrzött forrásból szerezzük, grafiákinkat magunk tervezzük, termékeinket pedig magunk is használjuk.Ajánlott anyagok rajzoláshoz, festéshez:- vízbázisú festékekhez (pl.: tempera, anilin, ecoline, aquarell, akril, stb...)- vízbázisú és alkoholos markerekhez, filctollakhoz a világos lapokon- színes és grafit ceruzához, bármilyen keménységben- pitt krétához és olajpasztelhez, a sötét lapokon is - rajzszénhez, por pasztell krétához
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data