delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF

Papetri // 2022 calendar // határidőnapló kemény borítóval // játszótér mintával

6,900.00 HUF

Hozzáadás a kedvencekhez    

A négyzetes, dátumozott napló se nem kicsi, se nem nagy, minden típusú felhasználásra ideális, könnyen hordozható.

Ez a verzió KEMÉNY FEDELES.

A naptár új felépítésű, nincs külön fejezet a havi és a heti tervezőnek, hanem a hónapok egymást követő rendszerben tartalmazzák ezeket.
A hónapokat elválasztó oldalak, suminagashival (japán márvány mintával) illusztráltak, a havi tervezős oldalpáron névnapos lista is található. Minden havi és heti tervezős oldalpárhoz tartozik pontrácsos jegyzetrész, a sarkok behajthatóak vagy levághatóak, így a naptár mindig ott nyílik, ahol éppen tartunk. A csomagban kétféle ív ajándék matrica is található.
A képen látható toll és olló csak dekoráció.

A naptár két nyelvű, magyar és angol. A kézi, ragasztómentes kötésnek köszönhetően a naptár síkra nyílik, de akár 360 fokban is nyitható. A végén külön pontrácsos jegyzetrész is található.

Paraméterek:

Borító: kemény fedeles, fóliázott vízhatlan borító.
Illusztráció: Mónus Mimi Papetri paperworks
Méret: 15,4 cm széles 14,2 cm magas
Oldalszám: 180 oldal
Papírminőség: 90 g/sqm FSC minősítésű, prémium minőségű, natúr fehér, újrahasznosított papír

Készült a Lúd Laborban.
A négyzetes, dátumozott napló se nem kicsi, se nem nagy, minden típusú felhasználásra ideális, könnyen hordozható. Ez a verzió KEMÉNY FEDELES.A naptár új felépítésű, nincs külön fejezet a havi és a heti tervezőnek, hanem a hónapok egymást követő rendszerben tartalmazzák ezeket. A hónapokat elválasztó oldalak, suminagashival (japán márvány mintával) illusztráltak, a havi tervezős oldalpáron névnapos lista is található. Minden havi és heti tervezős oldalpárhoz tartozik pontrácsos jegyzetrész, a sarkok behajthatóak vagy levághatóak, így a naptár mindig ott nyílik, ahol éppen tartunk. A csomagban kétféle ív ajándék matrica is található.A képen látható toll és olló csak dekoráció.A naptár két nyelvű, magyar és angol. A kézi, ragasztómentes kötésnek köszönhetően a naptár síkra nyílik, de akár 360 fokban is nyitható. A végén külön pontrácsos jegyzetrész is található.Paraméterek:Borító: kemény fedeles, fóliázott vízhatlan borító. Illusztráció: Mónus Mimi Papetri paperworksMéret: 15,4 cm széles 14,2 cm magasOldalszám: 180 oldalPapírminőség: 90 g/sqm FSC minősítésű, prémium minőségű, natúr fehér, újrahasznosított papírKészült a Lúd Laborban.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data