Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF

Papetri // 2022 calendar // határidőnapló ajándék matricával // város mintával // előrendelési kedvezménnyel 09. 28-ig

6,500.00 HUF
-10%
5,850.00 HUF

Hozzáadás a kedvencekhez    

ELŐRENDELÉSI INFORMÁCIÓ:

2021. szeptember 12. és 28-a között új 2022-es határidőnaplóink előrendelésben foglalhatóak. Ez alatt az idő alatt 10% kedvezményt biztosítunk. A csomagok összekészítése, és kiszállítása szeptember 29. és október 6. között fog megtörténni. A határidő naplók személyesen is megtekinthetőek, és előrendelhetőek a Klauzál utcai boltunkban.
Szeptember 29-től a rendelés zavartalanul működik tovább 2-3 munkanapon belüli szállítási idővel. Kérdés esetén írjatok a ludlabor@gmail.com-ra.

A négyzetes, dátumozott napló se nem kicsi, senem nagy, minden típusú felhasználásra ideális, könnyen hordozható.


A naptár új felépítésű, nincs külön fejezet a havi és a heti tervezőnek, hanem a hónapok egymást követő rendszerben tartalmazzák ezeket.
A hónapokat elválasztó oldalak, suminagashival (japán márvány mintával) illusztráltak, a havi tervezős oldalpáron névnapos lista is található. Minden havi és heti tervezős oldalpárhoz tartozik pontrácsos jegyzetrész, a sarkok behajthatóak vagy levághatóak, így a naptár mindig ott nyílik, ahol éppen tartunk. A csomagban kétféle ív ajándék matrica is található.
A képen látható toll és olló csak dekoráció.

A naptár két nyelvű, magyar és angol. A kézi, ragasztómentes kötésnek köszönhetően a naptár síkra nyílik, de akár 360 fokban is nyitható. A végén külön pontrácsos jegyzetrész is található.

Paraméterek:

Borító: kemény fedeles, fóliázott vízhatlan borító.
Illusztráció: Mónus Mimi Papetri paperworks
Méret: 15,4 cm széles 14,2 cm magas
Oldalszám: 180 oldal
Papírminőség: 90 g/sqm FSC minősítésű, prémium minőségű, natúr fehér, újrahasznosított papír

Készült a Lúd Laborban.
ELŐRENDELÉSI INFORMÁCIÓ:2021. szeptember 12. és 28-a között új 2022-es határidőnaplóink előrendelésben foglalhatóak. Ez alatt az idő alatt 10% kedvezményt biztosítunk. A csomagok összekészítése, és kiszállítása szeptember 29. és október 6. között fog megtörténni. A határidő naplók személyesen is megtekinthetőek, és előrendelhetőek a Klauzál utcai boltunkban.Szeptember 29-től a rendelés zavartalanul működik tovább 2-3 munkanapon belüli szállítási idővel. Kérdés esetén írjatok a ludlabor@gmail.com-ra.A négyzetes, dátumozott napló se nem kicsi, senem nagy, minden típusú felhasználásra ideális, könnyen hordozható. A naptár új felépítésű, nincs külön fejezet a havi és a heti tervezőnek, hanem a hónapok egymást követő rendszerben tartalmazzák ezeket. A hónapokat elválasztó oldalak, suminagashival (japán márvány mintával) illusztráltak, a havi tervezős oldalpáron névnapos lista is található. Minden havi és heti tervezős oldalpárhoz tartozik pontrácsos jegyzetrész, a sarkok behajthatóak vagy levághatóak, így a naptár mindig ott nyílik, ahol éppen tartunk. A csomagban kétféle ív ajándék matrica is található.A képen látható toll és olló csak dekoráció.A naptár két nyelvű, magyar és angol. A kézi, ragasztómentes kötésnek köszönhetően a naptár síkra nyílik, de akár 360 fokban is nyitható. A végén külön pontrácsos jegyzetrész is található.Paraméterek:Borító: kemény fedeles, fóliázott vízhatlan borító. Illusztráció: Mónus Mimi Papetri paperworksMéret: 15,4 cm széles 14,2 cm magasOldalszám: 180 oldalPapírminőség: 90 g/sqm FSC minősítésű, prémium minőségű, natúr fehér, újrahasznosított papírKészült a Lúd Laborban.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data