delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF

Gerdushi // tépőtömb, notesz // kockapóker pontozó

1,890.00 HUF

Hozzáadás a kedvencekhez    
Márka: Gerdushi

Kockapóker pontozó:

Ha nagy játékos vagy, de nincs kedved vagy időd felrajzolgatni a kockapóker mezőit, akkor ezzel a pontozótömbbel rengeteg időt spórolhatsz magadnak. Ugorjátok át a nagy macerával járó előkészületeket és vágjatok bele azonnal a játékba! A dobókocka a képen csak dekoráció, a termékhez külön kell beszerezni.

(4 játékos, 50 játszma)

50 lapos tépőtömb, merev hátlappal, 90 grammos minsőgi FSC papírral
Méret: LA4 - 10x21 cm
Tervezte Nagy Gerda, Gerdushi
Gyártja a Lúd Labor a Klauzál 31-ben, Budapesten

Gerdáról:
Nagy Gerda vagyok, formatervezőként dolgozom, de számos területen folytatok alkotói tevékenységet. Nem létező szabadidőmben igyekszem a rossz felhasználói élményeimből adódó problémákra papír termékekkel reagálni - kielégítve grafomán hajlamainkat.
Kockapóker pontozó:Ha nagy játékos vagy, de nincs kedved vagy időd felrajzolgatni a kockapóker mezőit, akkor ezzel a pontozótömbbel rengeteg időt spórolhatsz magadnak. Ugorjátok át a nagy macerával járó előkészületeket és vágjatok bele azonnal a játékba! A dobókocka a képen csak dekoráció, a termékhez külön kell beszerezni.(4 játékos, 50 játszma)50 lapos tépőtömb, merev hátlappal, 90 grammos minsőgi FSC papírralMéret: LA4 - 10x21 cmTervezte Nagy Gerda, GerdushiGyártja a Lúd Labor a Klauzál 31-ben, BudapestenGerdáról:Nagy Gerda vagyok, formatervezőként dolgozom, de számos területen folytatok alkotói tevékenységet. Nem létező szabadidőmben igyekszem a rossz felhasználói élményeimből adódó problémákra papír termékekkel reagálni - kielégítve grafomán hajlamainkat.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data