delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF

A Papetriről röviden

A Papetri paperworks 2012-ben alakult pici élmény vállalkozás, igazi klasszikus értelemben vett manufaktúra, ami papír termékek tervezésével, illusztrálásával és gyártásával foglalkozik. A slow design keveredik itt a ’low tech’ eszköztárával, minden tárgy kézi erővel készül, kis szériás kivitelben, az alapanyagok kizárólag fenntartható forrásokból származnak. Az illusztrációk és a tartalmak Mónus Mimi építőművész nevéhez kötődnek a maguk kicsit szürreális, nem ritkán építészeti világukkal.

A Papetri kötészete:

A Papetri könyvei egy különleges, egyedi kötészeti technikával, kézzel készülnek, az ún. longstich-el. Ennek a technikának köszönhetően a könyvek nem csak síkra, de akár 360 fokban is nyithatóak, a gerinc nem ragasztott, egy látszó szerkezetnek köszönheti rugalmasságát. A nyomdai munkák is helyben készülnek, a lehető legmagasabb minőségben. Nincsenek alvállalkozóink, minden infrastruktúra a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy valóban magunk gyárthassuk a termékeinket. Ennek is köszönhetjük, hogy mi valóban úgy működünk, mint a valódi, középkori manufaktúrák, még komolyabb példányszám növekedés melett sem kell máshoz fordulnunk gyártás menedzsmentért. Így minden munkafázisnál jelen vagyunk, láttamozunk és ellenörzünk. Minden egyes darabot egyedileg kézzel varrunk.

Image 6


Image 9


Egy kis életrajz - Mónus Mimi építőművész, a Papetri paperworks alapítója

A Moholy - Nagy Művészeti Egyetemen végzett 2011-ben építőművészként. Diploma munkájával kiérdemelte az egyetem Rektori Díját, az Árkay Díjat, valamint a Prima Primissima Junior díját is. Diploma témája a Déli Pályaudvar átalakítása és rehabilitációja (bővebben: https://epiteszforum.hu/deli-palyaudvar-atalakitas... ) . 2012 és 2018 között a Corvin Rajziskola építész tanára, 2017 óta a Moholy - Nagy Művészeti Egyetem Építészeti Intézetének oktatója.

Image 10

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data